2008. október elsején zárult a Koreai Köztársaságban, Pusán városában a második WTAF (Hagyományos Íjászok Világ Fesztiválja), ami idén része volt a IV. TreX Games-nek, az Olimpai Játékokon kívüli sport és kulturális kategóriák Világ Versenyének (21 versenyszám, 6.000 résztvevő) .
 
A magyar hagyományos íjász csapat eredményei: 
Mónus József - egyéni első hely! 
Dombóvári Dávid - egyéni ötödik hely! 
Dombóvári Lajos - egyéni hatodik hely! 
A legfiatalabb íjászok kategóriájának díját Posta Donát (9) vehette át! 

Ez nem egy hagyományos értelemben vett íjászverseny, nem csak a lőtudásról szól. A versenyen kívül minden országnak a nemzetére jellemző zenés-táncos íjászbemutatót és az íjászatról egy nemzetközi szemináriumon, angol nyelvű előadást kell tartani. 
A magyar csapat nyerte a „The Grand Prize for Archery Demonstration"-t is, a Csodaszarvas-rege íjászpályára alkalmazott változatának előadásával. Az előadást 17, 40 perces erre a célra komponált zene kísérte, Bubik István (magyar) Bob Jackson (angol) Ruti Shin (koreai) hangjával, hogy az előadás a közönség számára is követhető legyen. Posta Pál pedig nemzetközileg is elfogadott angol nyelvű multimédiás előadást tartott az idén 650 éves Képes Krónika íjászábrázolásai alapján, melynek megünneplése szintén az ő nevéhez fűződik. 

Ez a díj 28 ország, köztük Japán, Kína, Mongólia, Korea, Bhután, Törökország, Tanzánia, Anglia, Norvégia, Svédország, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Hollandia, Németország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Görögország, Kanada, Egyesült Államok, Peru, Ausztrália íjászbemutatójának Fesztivál Nagydíja. 

Az esemény alkalmából megalakult World Traditional Archrery Association (WTAA, a Hagyományos Íjászat Világszövetsége) alelnökévé és a bírói testület tagjává választotta Posta Pált is, koreai, ausztrál, német, japán, mongol és török társával együtt. 

A tagországok hagyományos íjászatával foglalkozó megbeszélésen sikerrel mutattuk be a Magyar Hagyományos Íjász Tábla verseny-rendszert, bejelentve annak 2009-től nyílt és nemzetközi jellegét is. 

A nem hivatalos csapat-pontverseny első három helyezettje: 
1. Magyarország, 2. Mongólia, 3. Japán. 

Gratulálunk a magyar versenyzőknek!