Beszélgetés dr. Lenkei Gáborral, a Cenzúrázott egészség című könyv szerzőjével, aki megkérdőjelezte a megkérdőjelezhetetlent. Lenkei Gábor egy olyan orvos, aki már több mint 10 éve nem gyógyít, mert nem akarja beteggé tenni a pacienseit.Prevenciós célzatú útmutató a ma még egészségeseknek! A könyv mindenkihez szól, de főként annak a 97%-nak, aki képes elejétől a végéig elolvasni. A maradék 3% bizonyára talál magának más jellegű irodalmat.
Dr. Lenkei Gábor könyvének megjelenését a Free Choice Books kiadó gondozza. Világos, hiszen ezzel a céllal jött létre. A nemrégiben megszületett új könyvkiadó a szerző kiadó-kereső útjának végeredménye. Egy új kiadó, amely a szerző sajátja. Saját, de nem csak egyéni érdekekkel, viszont saját felelősséggel és hatalmas kérdőjelekkel.
Maffia, kesze-kusza, tekervényes történetek telis-teli önös érdekekkel. Pénz, pénz és pénz. Ezek nélkülözhetetlen elemei egy akár több száz oldalas kriminek. Teszem hozzá: kitalációnak. Ugye önök is hallották már azt a nagy igazságot, amely szerint a valóság izgalmasabb és félreértésekkel telibb történeteket kreál, mint némelyik kalandregény.
Nos, nézzük, hogy a doktor úr, miért is fogott tollat!

"