Wass Albert levelesládája

Egy könyv, amelyre régóta vár az olvasóközönség és a szakma. Száznál is több levél sorakozik e kivételes kötetben, mely Wass Albert ars politikájára, magyarságára, politikai és közéleti tevékenységére világít rá. S hogy kik a levelezőpartnerek? Csak néhány név: Tamási Áron, Kolossy Sándor, Püski Sándor, Szeleczky Zita, Szász Lóránt, Medvigy Endre. Topográfiailag: Erdélytől Amerikán át Ausztráliáig, Kanadától Dél-Amerikáig.Wass Albert: A hét holló meséje (Válogatott magyar népmesék 6.)

Illusztrálta: Borsódy Eszter

„Ki is ragadták szegény fejét az ágyból, máglyára kötözték, be is gyújtottak alája, s messzire látszott már a máglya füstje is, amikor letelt a hét esztendő utolsó perce is. Abban a pillanatban hét fekete holló jelent meg a palota udvara felett, bukfencet vetett mind a hét, s átváltoztak szempillantás alatt hét deli vitézzé.”

 

 

 Wass Albert: Vérszerződés (Magyar mondák 2. kötet)

Illusztrálta: Dózsa Tamás

„ Eljött az ideje, hogy visszaszerezzük örökségünket, Atilla földjét. Úgy kívánja a törvény, hogy közös vezért válasszon magának a nemzet, aki úgy háborúban, mint békében összetartja a törzseket. Mert nem lesz könnyű ám visszafoglalni őseink földjét, és még nehezebb lesz megtartani azt! A törzseknek nemzetté kell kovácsolódniuk megint, egy vezér és egy akarat alatt.

 

 

 Kapható: Kráter Könyvesház (az Astoriánál)
Budapest, VII., Rákóczi út 8. belső udvar
Nyitva munkanapokon 10-18-ig
Tel: 1/266-31-53; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megrendelhető: Kráter Kiadó, 2013 Pomáz, Búzavirág u. 2.

T: 26/328-491; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.