2010. Május 15-én 11-től 16-ig (szombaton)

Karma nélkül boldogan. Itt és most!

Ha már nem keresed a bölcsességet, csak megéled és éled a pillanatot, akkor elkezdtél élni.

Őseink ismerték a valódi ...tovább »boldogságot. Őseink nem ismerték a bánatot, depressziót. Egyszerűen csak éltek szabadon. Mi történt velünk és van-e visszaút? Miről szól 2012? Hogyan emelhető egyszerűen a rezgés szint.

Gyermekorom óta foglalkozom emberekkel, születésem óta hordozom képességem és látóként tettem a dolgom. A jövő nem rögzített, bármikor változhat, ezért már ritkán nézem meg, viszont vannak események amiket kikerülhetünk ezáltal, így mégis hasznos lehet. Később gyógyítani kezdtem. Tanultam sokat, hogy megértsem mi történik, hogy átadhassam, végül belefulladtam a sok spirituális információba és megszülethettem ÉN
Eszköz és vallás nélkül tisztán.

Témák: őseink érzései , rezgés megtapasztalása, boldognak születtünk

Elsajátítható: aura látás, jövő látás, előző életek látása, gyógyítás

Sámán dobolással egybekötött meditáció: Szentei Gábor(Sámán)

Helyszín: SOTER ezoterikus klub és teaház (http://www.soterklub.hu/)
1066 Budapest, VI. kerület Dessewffy utca 53.

Megközelítés:
A SOTER KLUB a Teréz körút és a Dessewffy utca kereszteződésétől néhány másodpercre található a VI. kerületben. A 4-es és 6-os villamosok Nyugati pályaudvari vagy Oktogoni megállójától kb. 5 perces sétával elérhető.

Részvételi díj: 5 000Ft ( Részletfizetés kérhető egyéni megbeszélés alapján)
Visszajelzést kérünk a létszám miatt.
Jelentkezés : Palotai Ditta 30/342-40-95 Szentei Gábor 30/846-75-49
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.