Szeretettel meghívunk Téged a Solt-Révbérpusztán 2010 március 12-14 között megrendezésre kerülő Solt Nagyfejedelem Emléktalálkozóra.
Rendezvényünkkel szeretnénk elérni, hogy a magyarság megismerje és átérezze dicső múltját, hogy tisztábban lássa saját történelmét, hogy büszke legyen őseire, és ezt a szellemiséget örökítse át utódaira.

Emellett a találkozóval szeretnénk erősíteni a Magyar Nemzet kötelékét, és a széthúzás helyett az összetartásra, egymás segítésére ösztönözni.

Rendezvényünk jelenleg is szervezés alatt áll, amelyben minden olyan előadást, mutatványt szívesen veszünk, amely segítségével bepillantást nyerhetünk a magyarság múltjának mindennapjaiba. Folyamatosan frissülő tájékoztatást honlapunkon (www.revber.hu/esemeny.htm) találhatsz.

Egy kis ízelítő az eddig megszervezett eseményekből:

- Előadások (Vukics Ferenc, Bődi Szabolcs, stb.)
- Íjászverseny
- Harci bemutatók (baranta, íjászok)
- Lovas bemutató
- Zene (Dinnyés Jóska, Vesztergám Miklós)
- Tánc
- Éjszakai tüzes látványelőadás
- Őseink eledelei
- Magyarok vására

A nagyközönség a rendezvényt ingyenesen látogathatja!

Ha esetleg Neked is valami olyan előadásod, bemutatód, amit szeretnél megmutatni, szeretettel várom jelentkezésedet, legyen ez valamilyen harci bemutató, korabeli zene vagy tánc, korhűen berendezett jurta, vagy spirituális, gyógyászati szolgáltatás, de még folytathatnánk a sort. Jelentkezés minden esetben írásban

Üdvözlettel
Nagy Sándor főszervező
+3630/9453-445, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


(www.nemzetihirhalo.hu)