A Magyarok Szövetsége által rendezendő
2010. augusztus 13-14-15.-i

Bösztörpusztai II. Magyarok Országos Gyűlésére

minden, hazáját szerető lovasembert lóháton, vagy szekéren érkezve várunk, SZERetettel,
ahol minden megye képviselteti magát. Több mint ezer kézműves több száz hagyományőrző együttes és több százezer látogató vár benneteket az ország eddigi legnagyobb szabadtéri rendezvényére.
Szeretnél egy életre szóló élményt szerezni? Olyat, amit büszkén mesélhetsz el majdan az unokáidnak! Vegyél részt egy nagy Magyar lovas zarándoklatban. Éld át egy csodálatos Magyar összefogás élményét. Érezd, hogy Magyar vagy, hogy egy Nemzethez tartozunk. Képzeld el, hogy emberek százai, ezrei vonulnak Kárpát- haza szerte, lovon és szekéren Bösztörpuszta felé, népviseletükben vagy hagyományőrző viseletükben. Teremtsünk hagyományt, újítsuk fel ősi szokásainkat. Képviseljük közösségünket, mutassuk meg értékeinket. Ugyanis újabb ötlet született a Bükk lábánál, Tibolddarócon.


Szervezési feladatok, technikai kivitelezésről tájékoztatás, kapcsolattartó:
Kovács Gábor
Borsod Abauj Zemplén megye
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: 06-30-9282 645

Ötletgazdák képviselője,
Gál István (Pege)
Tibolddaróc
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 06-70-459-9502

"Szeretettel tájékoztatlak benneteket, hogy a 2010 - es Magyarok Országos Gyűlésére lovas zarándoklatot hirdetünk meg.. Aki lovas, vagy ismer lovasokat, juttassa el az alábbi HIVOGATÓT társaihoz, ismerőseihez, hogy minél többen lehessünk részesei ennek az élménynek."
Arra gondoljatok, ha nem jöttök, a lovaknak és nektek akkor is ennetek kell. A MOGY szervezői meg fogják oldani Bösztörpusztán lovaitok elhelyezését, valamint a tavalyihoz hasonlóan a takarmányozást és itatást.

        Kovács Gábor

(Forrás: Nmezeti Hírháló)