A szexualitás bölcsessége® tabuk nélkül

Az ősi indiai és az ókori időszakokban a szexualitást szabadon élték az emberek. Tudták, hogy a szexuális együttlétek többről szólnak, mint csupán az ösztönök találkozásáról. Ilyenkor magával Istennel egyesültek.
Jómagam 13 éve tanulmányozom az emberek szexualitáshoz való viszonyát és azt tapasztalom, hogy bátortalanok átadni magukat ennek a mennyekbe emelő élvezetnek. Megértem. Hisz egy olyan erő keríti hatalmába a szerelmeskedő párt, mikor beleolvadnak egymás testébe-lelkébe, melyet nem lehet Uralni.
Ezen szintű együttlétekben eltűnik a Te és Én viszonyulása egymáshoz, sőt ha oly magasságokba képes emelődni az együttlét, amely valóban túl van az elme birodalmán, akkor a Mi vagyunk érzése is megszűnik.
Az igazi szexualitás meditáció. Művészet. Melyre be kell hangoljuk a hangszerűnket – azaz saját magunkat.
A Szexualitás bölcsessége® gyakorlati szeminárium abban segít, hogy megértést és gyakorlati eszközöket kapj önmagadhoz. Hisz először magaddal kell mély intimitásba kerülj. Megismerkedünk a lelkünkkel a szexualitásban, illetve egyszerű, ámbár annál hatásosabb gyakorlatok (intim-légzés, belső Én figyelem, páros-játékos bizalom, stb) segítségével megtapasztaljuk testünk reakcióit ezen energiákra.
Továbbá, felébresztjük magunkban a női-férfi csábítás ősi eszközeit, melyek elengedhetetlen részei az együttléteknek.
Ajánlom ezt a szemináriumot annak, aki már elmúlt 18 éves és végre elég bátornak tartja magát ahhoz, hogy a mennyekbe emelkedjen eme Ősi rítus által.

Gráma Nirmala

Ruházat: kényelmes, földön ülős, gyakorlatokhoz elég laza legyen.
Étkezés: helyszínen lehet a kívánságodnak megfelelőt rendelni ( kb 700 Ft-tól )
Érkezés: a tanfolyam előtt fél órával.

A tanfolyam díja: 8.000 ft/ 2 nap
Jelentkezésedet 50 % előleg befizetésével tudod megerősíteni ( barlangban )

Szeretettel várunk!
Gráma Nirmala és a bb csapata