A mennyei prófécia a gyakorlatban

James Redfield zseniális könyve, “A mennyei prófécia”, 9 olyan felismerést jár körül, melyek életünk érzékelésének módjában bekövetkező változásokat eredményez. Közelebb kerülhetünk az ősrégi tanok megértéséhez, a magasabb rendű spirituális útmutatásokhoz.

Minden egyéni fejlődési út egyedül járható, mégis elengedhetetlen, hogy tapasztalatainkat megosszuk hasonló tudatszintű embertársainkkal, annak tudatában, hogy minden tapasztalat alapvetően mindenkié. Tanulhatunk belőle, előbbre léphetünk a tudattágítás útján, beteljesíthetjük életünk célját, melyért ezt a létidőt választottuk.
A felismerések jobb megértése, megérzése érdekében a szerző és Caroll Adrienne megalkották a Gyakorlati útmutatót, mely támogatást nyújt ebben. A könyv egyéni és csoportos “Felismerés tanulmányozásokkal” segít. Az egyénit mindenki elvégezheti könnyedén, a csoportosra kevesebb lehetőség adódik.
Ezt szem előtt tartván invitállak Téged, Kedves Érdeklődő e csoportos tanulmányozás-sorozatra, melynek szervezését, “szakmai” vezetését végzem el.
14 ülés alatt körbejárjuk a felismeréseket, és megismerjük magunk és társaink színes világát, melyek közelebb visznek a valósághoz.
Az ülések 2 hetente lesznek, találkozásonként 1.000,- Ft költségtérítés mellett. Az első, ismerkedő találkozó ingyenes.

minden páratlan csütörtökön 19 órától

Jelentkezni lehet:
Ónodi Tamás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a 06 20 590 76 35 telefonszámon
Zsuzsa:70-391-9331