2009. földanya hava (szeptember) 22-én, KEDDEN az őszi nap-éjegyenlőség napján 17 órától szeretettel várunk az ünnepi tűzgyújtásnál mindenkit a KISTUBESre. Tüzünket 18 órakor gyújtjuk meg. A tüzet napkeltéig őrizzük.

A KISTUBES megközelíthető gyalogosan, autóval vagy a 35-ös busszal. Autóval a Lapison vagy a Misinán lehet parkolni. A 35-ös busz 12:05-kor, 14:05-kor és 17:05-kor indul a Főpályaudvarról a Misinára.

Száraz tüzifát lehetőleg minden résztvevő hozzon, illetve érkezzen időben szerszámokkal (fejsze, ásó) egy kis csapatépítő fagyűjtögetéshez és tűzrakáshoz. A szertartáshoz - akinek van, - kérjük, hozzatok dobokat, kürtöket. Igény szerint aki tud, hozzon bort, pálinkát, szalonnát, termoszban teát, kávét, továbbá mindenki jól öltözzön fel! Akinek van, hozzon esőruhát, sátrat, vastag hálózsákot, fejlámpát vagy más zseblámpát. És aki tud, hozzon magával ülő alkalmatosságot.

A nem pécsieket is kérném, hogy küldjék tovább, hisz nekik is lehetnek pécsi, Pécs környéki ismerőseik, akik esetleg szívesen eljönnének. Köszi!