A Credo Magyarország Alapitvány megkezdi működését

Kedves barátaim,Tisztelt Honfitársaim!

Boldogan jelentem be, hogy a Credo Magyarország Alapítvány megkezdi működését. Köszönet és hála a Credo együttes nevében elsősorban azon barátainknak, akik Kárpátalján járva szívükbe zárták közös útjaink élményeit, a Credo együttes fellépéseinek vers és zenei élményét, és úgy gondolták, hogy pénzadományaikkal segítik a bejegyzéshez szükséges induló tőke összegyűjtését.
Köszönet azoknak, akik itthon élvezték koncertjeiket és ezért segítettek a törzstőke letételében. Köszönet azoknak, akik CD és DVD vásárlással szereztek maguknak élményt és segítették az együttest. Köszönet azoknak, akik meghívásaikkal segítették népszerűsíteni a hiteles versek és zene hirdetőit, magyarságunk megmaradásának, kultúrája erősítésének garanciáit, a nemzedékeket versben, dalban nevelő átadó művészeit, az egyetemes nemzeti költészetünk, zene és dalkultúránk magas művészeti színvonalon tolmácsoló diplomatáit.

A Credo együttes a közelmúltban kapta meg eddigi,15 éves művészeti tevékenységéért a Magyar Művészetért Társaság Ex Libris díját október 23-án, Beregszászon, mely átadás ünnepélyes pillanatainak én is tanúja lehettem. Az együttes a következő évben is több fellépést tervez ismét Magyarországon, már januárban is hallhatók, láthatók lesznek Budapesten és vidéki városokban, amiről idejében hírt adok majd. Továbbra is kérjük, szeressék és támogassák a csapatot, mert igénylik, alkotásaik az egész nemzethez szólnak. Segítsék őket lemezvásárlással, meghívásokkal és fellépéseiken történő rendszeres jelenlétükkel.
Áldás az önzetlen segítőknek, Áldott Karácsonyt Barátainknak, Honfitársainknak, és nemzettársainknak

Tóth Csaba Attila, a kuratórium vezetője és, Reiner Péter, alapító

    Credo

    Mert a haza nem eladó

    Mert a haza nem eladó.
    Ezüst pénzre sem váltható.
    Mert a haza lelked része,
    Határait belédvéste
    Ezer éve,
    Ezer éve a hit.

    Mert a haza kereszted is.
    Betlehemi csillagod is.
    Hiába tiporták hadak él,
    Hiába tiporták hadak él.
    Mert a haza
    Mert a haza
    Te magad vagy.

    Mert a haza minden,
    Kínokkal születő mozdulat,
    Mit rejt és nem felejt az agy.
    A haza te magad vagy.http://www.youtube.com/watch?v=mU6yOrbBxk8