Honlapunk szolgáltatása, partnereink rendezvényeinek, eseményeinek közös naptárunkban való megjelentetése. A szolgáltatás a Google Naptár alkalmazáson keresztül történik, ahogy fentebb látszik.
Amennyiben Ön, vagy az Ön által képviselt szervezet is szeretne csatlakozni az eseménynaptár megosztáshoz, vegye fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A partnerkapcsolat kiépítése során Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy naptáraink bejegyzéseit megjelentesse honlapján.
Látogassa meg a http://w3.naput.hu/google-naptar-kodok.html oldalt és az ott található html kódokat illessze be honlapjának forráskódjába!
Ha Joomla rendszert használ, akkor a Goggle Naptár megosztáshoz és honlapjába történő beépítéshez a "Gcalendar" komponenst és moduljainak használatát javasoljuk.


Amennyiben csatlakozni szeretne az eseménynaptárhoz, vegye fel velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Rövid bemutatkozásában írja meg, hogy mely szervezet rendezvényeit szeretné megjelentetni a közös naptárban. Amennyiben feltöltőjévé válik a közös naptárnak, úgy ajánlott eseménye külön engedélyezés nélkül megjelenhet. Ezért nagyon fontos minden bejegyzésben megemlíteni, hogy ki a hír gazdája és kérdés esetén milyen címen, vagy telefonszámon érhető el.

Természetesen arra van lehetőség, hogy a már működő Google naptárát tegye közzé portálunkon. Kérem, hogy írja meg a megosztott naptár ICAL elérési címét (megtalálja a Google naptár beállításaiban). Ezután felvesszük a naptárt és a megújított kódot beépítjük honlapjainkba. Ez a megoldás azért kedvező, mert így az érdeklődő látogató kiválaszthatja a lakóhelye szerinti rendezvényeket, míg amelyekre nem kíváncsi, azokat a naptárakat egyszerűen kikapcsolhatja...

Minden feltöltött hír valóságtartalma a feltöltő felelőssége!
Rendezvényajánlói esetében ügyeljen arra, hogy minden fontos információt pontosan adjon meg!
Alapinformációk, amelyeket minden esetben kérünk megadni: - esemény neve, - helyszíne, - időpontja, - részletes leírása, - szervező neve, - e-mail címe, - telefonszáma, - az ajánló személy, vagy szervezet neve, - elérhetősége.

Az Eseménynaptár jelenleg az alábbi helyeken érhető el:
Ha Ön is megjelenteti honlapján a nyilvános naptárat, kérem írja meg a honlap címét, hogy nyomon követhessük a megjelenés helyeit.

Ha segítségre lenne szüksége, nézze meg az alábbi filmet!