Mennyit tud Ön az atombombáról? Szándékosan nem azt kérdeztem, hogy mennyit tud Ön az ionizáló sugárzásokról, mert talán nem tudja, mit jelent a szó. Elmondom Önnek egyszerűen, mit vásárolt legutóbb a kedvenc élelmiszerboltjában és nem fog hinni a fülének.

Ugye abban egyet tudunk érteni, hogy a legfinomabb a friss alapanyagokból készült étek. Ha egy olyan tyúkból főz levest, amelyik reggel még rohangált előlünk az udvarban, és olyan répát, petrezselymet tesz a fazékba, amit frissen szedett ki a földből az elkészült levest gyógyszerként tudja felhasználni és anyáink gyógyszerként is használták évszázadokon át. De említhetném a tor végén felszolgált friss húsból készült káposztát vagy pecsenyét, aminek van egy érdekes tulajdonsága. Egy hét múlva már nem lehet azonos ízt előállítani ugyanazon vágásból származó húsból. A különbség igazi okát én sem tudom. Van aki az alapanyagok és az élet kapcsolatának hatásával magyarázza a dolgot és mivel az alapanyagok még élnek amikor étellé alakítjuk őket, ebben lehet is valami.

Hogy ma már egy húslevesnek nincs gyógyító hatása, annak igazi oka az alapanyagok kezelése attól fogva, hogy leszedték, vagy állatok esetén levágták őket. Akár hiszi, akár nem a ma boltban kapható zöldségek, húsok, fűszerek és a belőlük készített készételek zöme szándékosan gamma sugárzással kezelten kerül a kereskedelembe és gyakorlatilag halott anyag.

Link: http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=405:atombomba-es-voeroeshagyma-egyuett-tarolva-jobb&catid=43:etel-es-ital&Itemid=161 (sent via Shareaholic)

Permalink | Leave a comment  »