Z. Kárpát Dániel: Háborúk a vízért - a XXI. században

A fiatal szerző olyan problémát boncolgat, amit elhallgatnak, és a teljes Kárpát-medencéről szól. A Kárpátia Műhely, a kiadó non-profit szervezet; egyelten célja, hogy a kiadott kötetek minél több olvasóra találjanak.

Ezért a kiadvány ára mindössze 1250 forint, szép kivitele miatt pedig ajándéknak is kiváló.

Idézet a kötet fülszövegéből:"A XXI. század legnagyobb válsága talán az édesvíz hiánya lesz, miközben az emberiség még mindig az olajhiánnyal foglalkozik. Végzetesen felgyorsult világunk lassan kezelhetetlen, pedig teljes kutatóintézetek dolgoznak azon, hogy miként lehetne újra élhetővé tenni a planétát.

A tények azonban makacs dolgok: már ma milliárdok nélkülözik az élelmet és a tiszta vizet, emberi élethez való jogukkal senki sem foglalkozik.

Világunk minden egyensúlyt nélkülöz: csak a szépítőszerekre költött dollármilliárdokból el lehetne látni a világ éhezőit - legalábbis még ma.

A készletek ismerete mellett 10 milliárdból meg lehetne szüntetni a tömeges szomjazást világszerte, miközben évente 11 milliárd dollárnyi pénzt költünk fagylaltra...

Ez a kötet nem ragad le a puszta diagnózisnál, felvázolja a megoldásokat is, valamint megvilágítja azt az utat, mely a magyarság gyarapodásához vezet, egy nélkülöző világban. Szakmai megalapozottságától függetlenül a könyv olvasmányos, könnyen érthető, a fiatal szerző pedig ezen (immáron

negyedik) munkájával valóban hiánypótló alkotást tett le az asztalra."

Rendelje meg a kötetet közvetlenül a kiadótól! Így névre szólóan dedikált példányhoz jut, az összeg beérkezésétől számított egy héten belül. A könyv első kiadása (korlátozott példányszámban) 1250 Ft-ba kerül, megrendelheti az alábbi címeken. (Ha elküldi nevét és címét, kitöltött csekket küldenek, így nincs annyi dolga a rendeléssel.)

Kárpátia Műhely Bt.

1399 Budapest, pf. 701/531.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.