Molnár V. József Örökség című könyve 2., bővített kiadásának  díszbemutatóját 2013. szeptember 6-án, pénteken 18 órakor tartják Budapesten, TIT Stúdió Egyesület székházának Nagytermében. (XI. kerület, Zsombolyai u. 6., Zsombolyai-Bocskai sarok) Tizennyolc év gazdag terméséből válogattuk jelen kötet írásait. Bár különböző helyen és időben megjelent tanulmányokat kap itt egy kötetben az olvasó – látszólag a témák is távol esnek egymástól – mégis, újból és újból ismerős mondatokra, egymásra rímelő gondolatokra lelhetünk.

Egy-egy tanulmány a műveltség egy-egy ága, de mindegyikben jelen van a törzs is, oda köt vissza. A részben mindig jelen van az egész, a részletek rajzolják meg a műveltség jellegét. Ez a kultúra hatalmas tudást halmozott fel, képtelenség egyszerre láttatni az egészet. Az írásokat olvasva, egy-egy területet jobban megismerve, mégis egységes kép tárul elénk. A kötet 13 új tanulmányt tartalmaz.
 
A könyvet és Molnár V. József életművét ismerteti dr. Papp Lajos professzor és dr. Tóth Zoltán József. A bemutató után a könyv megvásárolható, a helyszínen dedikálja a szerző, vitéz Molnár V. József.
 
Hozzájárulás a rendezvényhez: 1.000 Ft
 
Ős-kép Kiadó