Tisztelt Nemzettársunk! 
 
Szeretettel hívjuk, ünnepeljen velünk Ön is  2012. január 8-án, a Szent Korona Ünnepén.
 Az ünnepség társadalmi kezdeményezésünk állami felkarolásával jött létre.
 2011. januárjában Verőcén ünnepeltük a Szent Korona hazatérésének 33. évfordulóját.
 2011 decemberében Wittner Mária képviselő asszony az Országgyűlés elé terjesztette törvénymódosító indítványát, melyben felhívja a figyelmet arra, hogy eljött az ideje annak, hogy a Szent Koronának méltó, állami ünnepe legyen.
 2012 január 1-vel hatályba lépett Magyarország új Alaptörvénye, mely kimondja a Szent Koronára épülő alkotmányos magyar államiság folytonosságát.
Az ünnepségnek a Magyar Honvéd Kulturális Központ ad méltó otthont, a Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 34 szám alatt.
 A helyszín meghatározott befogadóképessége, ebédigény felmérése és a házigazda kifejezett kérése okán az ünnepségen való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött. Szíves megértését előre is köszönjük.
 
Jelentkezését az alábbi hivatkozásra kattintva, egy ideiglenesen csak erre a célra létrehozott oldalon teheti meg:
Előzetes igény szerint az ünnepség alatt a helyszínhez tartozó étteremben három fogásos ebédet is tudunk biztosítani, kedvezményes, 1300-1500 Ft/ fő  áron. 
 
Az ünnepség 10 órakor elkezdődik.
Kérjük Önt, hogy a zavartalan bonyolítás érdekében 9:00 és 9:45 között szíveskedjen átvenni belépő és ebéd kártyáját segítőinktől az előtérben. 
 
Szívélyes üdvözlettel,
 
Nirschné Henn Edith
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
 
 "Örvendezzetek hát, magyarok, bármit is lát szemetek a ma sötétjében: a szabadulás perce közeledik! Ne várjátok azonban, s ne keressétek se ágyúk dörgésében, se hangzatos politikai jelszavakban: az Úr igazsága halkan jár, és békesség kíséri. Az Ő akarata rendelkezett már minden dolgotokban, s az Ő rendelkezését nem az idő méri, hanem tudás, lelki tudás. Gondozzátok csak a mustármagvakat s egyébbel ne törődjetek."  Wass Albert: Hagyaték