Azt hiszem, itt az ideje, hogy végiggondold az idei nyaradat.

Ha még nem döntöttél, az idén is tedd le a voksod a 9. Ifjúsági Etno tábor mellett a Vajdasági Magyar Ifjúsági Központ (VMIK) szervezésében.

Minden 16 és 30 év közötti fiatalt várunk Vajdaságba a péterrévei Horgász tanyára augusztus 10-17-ig, ahol a kreativitásodnak csak te szabsz határokat. 

Amit kínálunk: szórakozás, felejthetetlen napi programok, ahol játszva megtanulhatod a fafaragást, kosárfonást, nemezelést, batikolást, gyöngyfűzést, üvegfestést, korongozást, lószőrékszerkészítést, lesz még: photo-workshop, kovácsolás, csuhéjfonás, tűzzsonglőrködés. Délután iktass be egy kis lovaglást, fürdőzést, csónakázást vagy mutasd meg képességeidet az ügyességi játékokban.

Ha pedig kifáradtál a nagy munkában,esténként lazíthatsz a tábortűz mellett, ahol gitárszóló és tűzzsonglőrök szórakoztatnak. 

Dobj be a hátizsákba evőeszközt és a sátradat, a többit pedig mi biztosítjuk (reggeli, ebéd, vacsora, sátorhely, foglalkozásokon való részvétel). Beugró 4000 din vagy 12 000 ft ( 40 euró)

Jelentkezési határidő: augusztus 5. 

Több infó és jelentkezés a www.ifikozpont.org.rs címen vagy elérhettek bennünket a  +381-65/44-03-297 (Adriana) és a +381-64/22-19-756 (Gábor) telefonszámokon. Email címünk:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Permalink