A Magyarok Szövetsége Kárpát-medencei találmányi kiállítást és vásárt szervez Székesfehérvárra 2010. március 20-21-re! Székesfehérvár, Csucskai út 18. Ebben segít a Szent Korona Közhasznú Közalapítvány. A kiállításon nem több mint 60 kiállító helyet biztosítunk 120 kiállítónak. A kiállítókat a Magyarok Szövetségének helyi szervezetei kérik fel a kiállításon való részvételre. A helyi tizedek segítik a feltalálót a kiállítási anyag elkészítésében és a kiállításon történő részvételben is.
A kiállítási anyag áll:
- a találmány vagy újítás leírásából amely 8-10 mondat, latin betüs és magyar betűs (szkíta-hun-székely-magyar) rovás szöveg.
- kiállítási plakátból amely hasonlóképpen van feliratozva mint a leírás.

Lesz lehetőség a kiállítási területen a találmány vagy újítás első működőképes darabja vagy modell bemutatására 80cmX50cm-es asztalon.

Jelentkezési hatátidő: 2010 (6051) január 4-től március 5-ig.

Számítunk a kiállítók és a Magyarok Szövetsége tagjai adójának 1%-ra és bármilyen vállalkozó, szervezet, magánszemély természetbeni segítségére és személyes részvételére.
Várunk 60 kézművest az ország egész területéről.
Kérdés és jelentkezés a következő címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiállítók: Napkollektor, Szélgép, Lyuk kártyás szavazás, 3D képalkotó rendszer, stb.

Péter Ákos
Genius díjas feltaláló

(www.nemzetihirhalo.hu)