Hihetetlen, de igaz! A Békés Városi Kulturális Központban látható az Ismerős Arcok csapata 2009.dec.11 - én (péntek) 19.00 órától.

Helyszín: Békés Városi Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.)

Lélekvesztő - Új ISMERŐS ARCOK lemez és lemezbemutató koncertturné

A Nyerges Attila, Galambos Nándor, Práder Vilmos, Kovacsik Tamás és Leczó Szilveszter alkotta formáció rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, előadói tevékenységével, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja a magyar nép és kultúránk szeretetének a fontosságát. Az Ismerős Arcok muzsikusai erősítik közönségük kulturális és nemzeti identitását. Ezen értékeket zenéjük és dalaik révén legjobb tudásuk szerint igyekeznek eljuttatni az újabb generációk tagjaihoz is.

Legújabb albumuk, a Lélekvesztő szeptember végén jelent meg. A Zenekar az új lemezének anyagát 20 helyszínből álló lemezbemutató koncertkörúton mutatja be. A koncerteken közreműködik Tánczos István szaxofonon.
A turné következő állomása december 11-én, 19 órakor lesz Békésen, a Városi Kulturális Központban.Jegyek válthatók elővételben a Ticket Expressz országos hálózatában (www.tex.hu), a Békés Városi Kulturális Központ jegypénztárában (cím: Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25. Telefon: 06/30-347-7105, 06/30-434-0545, 06/20-569-80-58, 0666/411-142; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet ), a békéscsabai Tourinform Irodában (cím: 5600 Békéscsaba, Szent István tér 9.) tel.: 0666/441-261; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet

Jegyárak:
- elővételben: 2.500,- Ft
- és az előadás napján, a helyszínen: 3.000,- Ft

Családi kedvezmény: Amennyiben bármelyik szülő (nagyszülő) magával hozza 14 év alatti gyermekét (unokáját), a gyermek (unoka) ingyen vehet részt a koncerten !
Bővebb információk a zenekarról és a turnéról: www.ismerosarcok.hu .
Internetes jegyrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet