Országos munkaértekezlet Kunszentmiklóson

A Magyarok Szövetségének elöljárósága tisztelettel meghív minden Magyarok Szövetsége tagot és civil szervezetet, valamint a Szövetség alapelveivel egyetértő és együttműködni szándékozó embert éves országos munkaértekezletére 2009. november 26-ára a kunszentmiklósi sportcsarnokba.


Program:

10.00 - Megnyitó - Bődi Szabolcs, a Magyarok Szövetsége alelnöke
10.20 - Éves beszámoló, helyzetértékelés, stratégia - Vukics Ferenc, a Magyarok Szövetsége elnöke
10.45 - A magyarok Szövetsége Alaptörvény tervezetének kihirdetése - Herpai Sándor, a Magyarok Szövetsége alelnöke
11.20 - Klímatörvény és fenntarthatóság - Dr.Gyulai Iván ökológus
12.30 - Ebéd
13.40 - A Magyarok Szövetsége gazdasági és társadalmi tervei, polgári engedetlenség - Benis Miklós, Magyarok Szövetsége gazdasági elöljáró
14.00 - A jászladányi és az érpataki példa. Élhető önkormányzatok 2009 Magyarországán - Dankó István polgármester (Jászladány) és Orosz Mihály Zoltán polgármester (Érpatak)
14.30 - Ipari műanyag hulladékok energetikai hasznosítása a mezőgazdasági üzemekben - Bődi Szabolcs
14.50 - A Magyarok Szövetsége Alaptörvény javaslatának vitája, az Alaptörvény javaslat elfogadása
16.00 - A Magyarok Szövetsége tervei. A rendezvény zárása.

A résztvevői létszámot a főzés miatt 24-ig kell leadni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, az ebéd ára 1000 Ft.

Busz az országos munkaértekezletre

A 2009. november 26-i országos munkaértekezletre autóbuszt indítunk Pomázról, reggel 7 órakor. Az útiköltség oda-vissza 1500.- Ft. Szeretnénk kihasználni a férőhelyeket, ezért a környékbeli településekről, illetve az utazás során érintett településekről jelentkezőket várunk.

A budapestiekkel is tudunk egyeztetni egy felszállóhelyet. Aki szeretne velünk jönni, jelentkezzen minél előbb, mert csak elegendő létszámmal indul az autóbusz.

Szeretettel várom a jelentkezőket.

Lengyel Éva
06-20-577-0651

(www.nemzetihirhalo.hu)