Örömmel tudatjuk Önnel, hogy erdélyi magyar újságunk, a Krónika harmadik évfolyamába lépett. 1999. október 30-a óta igyekszünk kiszolgálni a romániai magyar olvasók információigényét, s biztosíthatjuk Önt, hogy hosszú "életre" rendezkedtünk be. Ha találkozott már a lapunkkal, talán tapasztalta, ha nem, bízunk benne, hogy hamarosan meggyőződik róla: igazi hírlapot igyekszünk készíteni.

A Krónika felnőttnek tekinti olvasóit, akik megfelelő információk birtokában maguk alakítják ki nézeteiket, ítéleteiket. Igyekszünk kielégíteni híréhségüket, megtalálni az egyensúlyt a mindennapjaink fontos kérdéseiről döntő politikai csatározások tálalásában, táplálni a hitet, hogy sajátos hazai körülményeink között is lehet emberi életet élni, ki-ki a maga szűkebb pátriájában. Minden jó ügyet támogatunk, s könyörtelen harcot hirdetünk a visszásságok, törvénytelenségek ellen. Igyekszünk emberi sorsok ábrázolásával érdekes olvasmányt nyújtani híveinknek. Fontos számunkra az egészségügy, a nyugdíjasok helyzete, segíteni szeretnénk a változó hazai adózási rendszerbe való eligazodásban, de beszámolunk a legfontosabb külföldi eseményekről, kiemelkedő magyar és nemzetközi kulturális monumentumokról is. Lehetőséget biztosítunk ugyanakkor arra is, hogy távol élő szeretteiről, barátairól is információt szerezhessen.

Odafigyelve a lapunk méreteit kifogásoló olvasói észrevételekre februártól, új kisebb méretű, de gazdagabb tartalmú újságot készítünk. Mellékletekkel igyekszünk kielégíteni a rétegigényeket, reméljük, hogy a családnak, a fiataloknak, a nyugdíjasoknak, vállalkozóknak, sportkedvel?knek szánt magazinjaink az Ön tetszését is elnyerik.

Meggyőződésünk, hogy a romániai magyarság sajtóéhsége, információs igénye határtalan, s a Krónika közel száztagú, fiatal újságírói gárdája hisz abban, hogy Ön megtiszteli bizalmával a lapot, vásárolja, megrendeli, s ezáltal részt vesz a rendszeres nyereménysorsolásokon is.

Abban a reményben köszöntjük Önt újságunk honlapján, hogy a jövoben együtt szerkeszthetjük közös újságunkat, a Krónikát.

Tovább a Krónika honlapjára