Gergely István atyát (Tiszti), aki annyit tett a székelység és magyarság feltámadásáért el akarják üldözni Csíksomlyóból. A Csíki Csíra, az elindult friss életerő zavarja a most éppen egyházi köntösben tetszelgő Hatalmat. Meg akarják fosztani a Kárpát-medence jelenleg legfontosabb szenthelyét őrzőjétől, meghívottjától.

Ha az egyház méltóságai méltatlanok az EGY-HÁZ működtetésére, ha a jó pásztorok subáját homoszexuális, pedofil, hataloméhes emberek bitorolják, ki kell mondani: ELÉG VOLT! Nincs hova hátrálni, amikor a hatalom már nem az iparunkat, kórházainkat, földjeinket, hanem a lelkünket, gyermekeink létét és jövőjét akarja elvenni! Fel kell emelni fejünket és azt mondani: EDDIG ÉS NE TOVÁBB!
Felszólítunk Benneteket, hogy saját környezetetekben tegyetek meg MINDENT azért, hogy Tiszti helyén maradhasson. Legyen ez a pont, amit már nem adunk fel. Legyen ez a pont a tisztaság, a becsület és tisztesség hídfője. Legyen ez a pont, ahonnan kiforgatjuk sarkaiból ezt az elkurvult világot! Imádkozzatok, szervezzetek aláírásgyűjtéseket, petíciókat, tüntetéseket Tisztiért, az egyház, a közélet és a nemzet megtisztulásáért. Ne legyetek lusták vagy közömbösek, mert megszűnik jogotok számon kérni a jövőt! Segíts magadon, hogy Isten is megsegíthessen!
A további lépésekről a MAG és a BARANTA levelezési listáján, valamint a szerves kultúra honlapján (www.naput.hu) tájékozódhattok:

MAG:

Feliratkozási cím: magtar-subscribe@yahoogroups.com
Levelezési cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Leiratkozási cím: magtar-unsubscribe@yahoogroups.com

Baranta:

Feliratkozási cím: baranta_levelezesilistaEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cím: baranta_levelezesilistaEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Leiratkozási cím: baranta_levelezesilistaEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Isten segítsen bennünket!
Géczy Gábor (MAG)
20/345-6787
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vukics Ferenc (Baranta)
20/3412778
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Felhívás!
A Lánchíd rádió június 27-i, mai reggeli adásában elhangzott, hogy Tisztit el akarják helyezni 20 év szolgálat után Bánfihunyad és Jegenye körzetébe. Hivatalos értesítést erről még nem kapott.
A három székely falu Csíksomlyó, Csíkcsomortán és Csobotfalva székelyei ma este 9 órakor meggyújtják a lárma tüzeket és falugyűlésre hívják a székelyeket. (Ez csak akkor szokás, ha a székelység nagy bajban van.) A falugyűlésen közös imával állnak ki Tiszti mellett és remélik, hogy az ima ereje megakadályozza az áthelyezést.
A ma esti 9 órai imához mi is csatlakozunk. Mi a Pilisszántói sziklakápolnához megyünk egy közös imára. Aki nem tud jönni, otthon mondjon imát Tisztiért és székelyeiért, gyújtson gyertyát értük.
Bezzegh Andrea
30/459-7607
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.