ImageKedves Olvasóink!
Amint azt észrevehették, egy kicsit más formában, ám változatlan tartalommal jelentkezünk.
A váltás oka, amint azt az előző portálszerkezetben jeleztük, elsősorban a biztonságos üzemelés igénye. Ezért portálmotort váltottuk.


A megújult szerkezet ugyanakkor tartogat felfedezni való meglepetéseket is. Az első az, hogy leegyszerűsödött a rovatszerkezet. Az előző portálrendszerben többen jelezték, hogy nehezen találnak meg régebbi írásokat. Reményeink szerint ezen most változtatni tudtunk.

A továbbiakban érdemes lesz gyakrabban megnézni a rovatok kezdőlapjait, mert nem kerül ki minden hír és ajánló a főoldalra. A régi portál főoldalának tetején egy statikus „doboz” volt látható, ahol mindig megjelentek a legfontosabb ajánlók. Ez a statikus elem most átkerült az „Ajánló” főrovatba és annak alrovataiba.

További újdonság, hogy regisztrált látogatók nem, csak a „szerző” csoport tagjai tölthetnek fel közvetlenül híreket a portálra. Ezért, ha híreit, ajánlóit el szertné küldeni nekünk, akkor annak legegyszerűbb módja, ha a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldi a megjelentetni kívánt anyagot.


Pillanatnyilag a régi portál sem szűnt meg, jelenleg a http://old.naput.hu címen látogatható. A későbbiekben itt csupán a régi változat statikus archívumát kívánjuk fenntartani.


Véleménye fontos számunkra, ezért örömmel vesszük, ha megírja észrevételét, javaslatát a megújult NaPúTról a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


Koszecz Sándor

Image
Csontváry Kosztka Mihály Tivadar: Zarándoklás a cédrusokhoz Libanonban