“Legyünk most az imádság nemzete!
Ha újból megtanulunk imádkozni,
lesz honnét erőt és bizalmat meríteni!”
(Mindszenty)


KÖZÖS IMÁRA HÍVLAK BENNETEKET !


Közös imáink időpontja október 7-én, 8-án, 9-én , mind a három este 20 órakor menjetek ki az utcákra, terekre, gyújtsátok meg gyertyáitokat, s a lelkek egymásra találnakl. Ekkora erő és akarat láttán magától megnyílik az Ég és magába fogadja pici világító csillagait.


Szent Három Nap ( szeretet, ima , egység )
Isten magyarnak teremtett, népemnek sorsa, sorsának alakulása élő fáklya bennem .
Pap vagyok ,és Isten fia . A kegyelem által megéltem a történelem viharait, csendjeit , voltam a sötétben is.Életemet felajánlottam a Mennyei Atyának , Szűz Máriának és a Hazámnak . Annak a hazának , amely Szent István koronájának védnöksége alatt növekedett nagy nemzetté. Ma ezen a földön nem csak mi vagyunk itt, hanem más nyelven beszélők, más hitet valló testvéreink is.


Anyai palástoddal Szűzanya öleld és védelmezd őket is!


Nem könnyű ma e világban embernek maradni, de a keresztény embernek az Ég és Föld között kell választania. Az egybe fonódott kezeket, az egymásra talált szíveket tegyük az áldozati oltárra. A földi templomokat töltsük meg élettel , élő templomokkal , mert mindannyian a Szentlélek templomai vagyunk. A XXI. század elkezdődött , éljünk a nagy lehetőséggel, a jövőnket úgy kell építenünk, hogy a legfontosabb parancsot el ne felejtsük, mely nem más, mint a szeretet útján járni, gondolkodni és cselekedni. Újítsuk meg fogadalmainkat, hogy ne csak kérni, de adni is tudjunk. Vegyük észre a körülöttünk élőket, a hitben szűkölködőket és segítsünk nekik, hogy együtt kössük össze az Eget a Földdel . Az imádság ad erőt , hogy mindenki előtt valljuk, mi egy láthatatlan Magyar nemzethez tartozunk és minket nem lehet határok közé zárni. Azt tudjuk , hogy hol a helyünk, de mennyi az időnk? Szűzanyánk sürget , ébresszük nemzetünket és a kévét gyűjtsük össze. Ne adjuk fel , bátorítsuk egymást a legszentebb szóval , az imával amire Isten tanított és tanít minket. Az alvó nemzet hangja nem ér fel az Égig, gyújtsuk meg fáklyáinkat , lelkünk fényeit, imáink érjenek a magasba. Erre az egységre szólitsuk meg egymást : mikor a Rózsafűzér Királynője, a Mi Asszonyu nk a magyarok Nagyasszonya imára hív minket , alkossunk élő rózsafűzért , valljuk meg hitünket és nemzetünket ,s lépjünk ki a fényre.


Erre a közös imádságra hívlak Titeket,
hogy ezekben a percekben szívünk összeérjen.


Áldj meg és hatalmas erőddel támogass minket Uram,
Szűzanyánk hallgasd meg könyörgésünket.
Budapest. 2009. 09. 27.
Vitéz Regőczi István atya
az Isten vándora