Szeptember 19-én szombaton immár másod ízben csatlakozunk Békésen az országos Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozathoz.
19-én napközben 9 órától szeretettel várjuk a nemezkészítés iránt érdeklődőket. A nemezelés legkésőbb 15 óráig fog tartani, utána ugyanis 17 órától a sepsiszentgyörgyi Guzsalyas Alapítvány nemezkiállítását nyitjuk meg a Kulturális Központ Kápolna termében. mindkét eseményre szeretettel várunk!
A nemezelésre azonban csak az első 15 jelentkezőt tudjuk fogadni, ezért arra kérlek, hogy ha szeretnél eljönni, akkor jelezz vissza az alábbi hivatkozáson található űrlapon!
A nemezelő napnak részvételi díja nincs, csupán regisztrálni kell az űrlapon és mi visszajelzünk, hogy benne vagy-e az első 15 főben. Tehát ne késlekedj!
A nemezelés tematikája: üreges tárgyak nemezelése.
Kezdőkkel pénztárca, haladókkal füllel együtt készíthető táska két technikával (hengeres és lapos füllel), ki mit nem ismer azt csinálhatja.
A foglalkozást Benkő Éva és Tóth-Birtalan Tinka a Guzsalyas Alapítvány munkatársai vezetik.

17 óra után, a kiállítás megnyitót követően a Belencéres néptáncegyüttes tagjaival együtt mindenkit táncházba várunk!
21 órától pedig Rock klub várja az érdeklődőket.

A jelentkezési lap itt tölthető ki: http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5xM1Nua00xUUZjcFNmam9ud2R0S3c6MA..