Ez a csoportfoglalkozás a szülésre való lelki-spirituális felkészülésre ad alkalmat.

Az est facilitátora, Noll A. Nandu a perui sámánizmus tanulmányozása során jutott el azokhoz a Magyarországon eddig még soha be nem mutatott technikákhoz, melyek segítségével aktív részeseivé válhatunk élményeink megteremtésének, beleértve olyan tényezőket is, amelyekre a köztudatban „külső”, az egyén által nehezen befolyásolható körülményként tekintenek.

A résztvevők megismerkedhetnek a létreálmodásnak nevezett folyamat öt lépésével, amelyeken végighaladva meghívhatunk az életünkbe számunkra kívánatos eseményeket, megtapasztalásokat, így akár az általunk elképzelhető legtökéletesebb szülésélményt is.
 
Az összejövetel első felében a résztvevők megismerkedhetnek az alkalmazandó technikák eredetével, hatásmechanizmusával, jelentőségével a mi saját korunk és kultúránk embere számára, valamint számos érdekességgel, amelyeket Nandu Peruban tett utazása során, eredeti forrásból merített, tapasztalt. Ezt követi a meditációs gyakorlat, amely elmélyült belső munkát tesz lehetővé a tanultak felhasználásával.
 
Fontos tudnivaló a programról, hogy világnézettől független. Bár kétségtelenül spirituális, de nem vallásos gyakorlatról van benne szó. A sámánisztikus technikákat eszközként használjuk, és nem kapcsoljuk azokat semmilyen tételes hitrendszerhez. Ennek okán a gyakorlat meglepően univerzális: minden résztvevő a saját meggyőződése szerint illesztheti bele saját világképébe. A résztvevők a gyakorlat során végig tiszta tudatuknál maradnak, és a saját döntéseiket hozzák meg arról, hogy milyen élményeket kívánnak az életükbe hívni.
 
A programra szeretettel várjuk a már várandós anyák mellett a fogantatást még csak tervezőket, és természetesen a leendő apákat és más hozzátartozókat is. Hivatásos szülés körüli segítők (dúlák, szülésfelkészítők, bábák stb.) részvételének is örülünk, hiszen a közös pozitív szándékkal, a közös elmélyedéssel mindannyian egymást erősítjük, összpontosítva teremtő erőinket."
 
Még egy praktikus tanács: akinek van kedve, hozhat valamilyen természetes anyagból levő "felajánlanivalót" a program végén közösen elkészítendő "mandalához". Alkalmas dolgok pl.: egy szál virág, fűszerfélék, egy-egy kis levélke, magok, gabonafélék, pici kagyló vagy csiga, pici botocska. Ne legyen több vagy nagyobb, mint amekkora a tenyered közepén elfér. Csak természetben könnyen lebomló anyagok jöhetnek szóba. Akkor hozz ilyet, ha tudsz hozzá kötni valami személyeset: egy kívánságot, hálaadást, stb., amit számodra az az apró tárgy szimbolizálhat. Ha nem jut semmi eszedbe, ne aggódj, a helyszínen is lesznek alapanyagok.
 
Időpont: március 16. kedd, 17-20 óráig
Helyszín: Életkör, Budapest II. ker. Szilágyi E. fasor 43/b

Részvételi díj (terembérlet): 1500 Ft
Jelentkezés, helyfoglalás : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 30/4488444.
 
A program kiírását a Bábaház honlapján itt olvashatjátok, gyönyörű perui képekkel illusztrálva:
http://holdudvar.babahaz.hu/Rendezvenyek/Treningek/letrealmodas.htm