A Békés Megyei Művelődési Központ és az Életfa Kulturális Alapítvány immár negyedik alkalommal hirdette meg a Nagy Népmese Rajzpályázatot.
Ezúton gratulálunk a pályamunkák készítőinek és az őket felkészítő pedagógusoknak!
A pályázat bírálói a beérkezett rajzokat március 29-én zsűrizték és kiválasztották a díjazott, illetve az országos kiállításra kerülő alkotásokat. A több mint 1100 beküldött pályamunka értékelése nem volt könnyű feladat, igen sok kiváló alkotás érkezett.
A díjazott alkotások készítői tárgyjutalomban részesülnek. Akik nem nyertek díjat, de munkáik a kiállításon szerepelnek, emléklapot kapnak.
A kiállítás megnyitó és díjátadó ünnepségre Budapesten az Aranytíz Művelődési Központban kerül sor. Az ünnepségre szeretettel várjuk a kiállított és díjazott alkotások készítőit valamint felkészítő pedagógusaikat.

Az ünnepség időpontja: 2007. április 19. (csütörtök) 11.00 óra
Helyszín: Aranytíz Művelődési Központ, 1051 Budapest, Arany János u.10.

Kérem, hogy a részvételi szándékot legkésőbb 2007. április 17-ig jelezzék vissza az alábbi elérhetőségeken:
levélcím: Koszecz Sándor 5600 Békéscsaba, Luther u. 6.
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel: 06 66/449 222 Életfa Alapítvány, vagy 0670/310 4451

2007. év második félévében újra meg kívánjuk hirdetni népmese rajzpályázatunkat.
Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel honlapunkat és lehetőség szerint támogassák a gyerekrajzokat és népmeséket népszerűsítő kezdeményezésünket.

Kiállító alkotók