Elkészült Bárdosi Ildikó negyedik önálló lemeze, mely a Kis-Küküllő mente népzenei hagyatékának feldolgozását követően a karácsony misztériumára készíti fel a lelkünket, címe: "Megjövendölve volt régen". A lemezen eddig nem hallott, vagy kevéssé ismert változatait találjuk gyönyörű karácsonyi énekeinknek. Elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy az utóbbi évek egyik legszebb karácsonyi albuma látott most napvilágot Bárdosi Ildikó, valamint zenésztársai és támogatói jóvoltából.
Az alábbi hivatkozásra kattintva meggyőződhettek erről a lemezajánló videóelőzetest megtekintve:

"A debreceni Motolla Egyesületben tevékenykedve többször kaptam felkérést az adventi időszakban karácsonyi koncertek összeállítására...
A karácsonyi ünnepkör rendkívül gazdag hagyományából azokat a számomra legkedvesebb dalokat, énekeket válogattam erre a lemezre, melyek több éven át adventi műsoraimat alkották.
Az előadásokat követő közös éneklések után fogalmazódott meg a közönség körében, hogy a hallott, tanult dalokat jó lenne otthonukban is hallgatni, énekelgetni. Ilyenformán kerekedett ki ez a mostani lemez." (Bárdosi Ildikó) 
 
 Az első lemezbemutató koncert december 8-án lesz a Motolla Egyesület adventi alkalmán, este 7 órakor a Homokkerti Közösségi Házban (Debrecen, Szabó Kálmán u. 68.).